Nevşehirli Özel insanlarımız adına bir konudaki istek ve taleplerini dile getiren bir vatandaşımız Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'den özel bir ricada bulundu.

Sayın FİB Haber Yetkilileri; Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver'in girişimi ve onlarca işçilerimizin çalışmasıyla tamamlanan Atatürk Bulvarı asfaltlama çalışması 1 ayı aşkın bir sürede tamamlandı, hepsine teşekkürü bir borç biliriz.

Uzun bir aradan sonra engelli bir birey olarak ilk kez çarşıya inme fırsatım oldu ve gördüm ki bizler yine unutulmuşuz. Yaya kaldırımlarının karşısındaki ve orta refüjdeki engelli geçişleri eğimli yapılması gerekirken adeta küçük bir kaldırım yüksekliğinde yapılarak geçişimiz adeta engellenir duruma getirilmiştir, ayrıca kaldırımlara da görme engelliler için uygun olan işaretli kaldırım taşları döşenmemiş engelliler yine gözardı edilmiştir.

Siz sayın FİB Haber yetkililerinden http://www.fibhaber.com/gundem/nevsehir-ataturk-bulvari-trafige-acildi-h59519.html Linkte yapmış olduğunuz haber gibi engellilerimizin geçiş yolu engelli araçlarıyla geçişe uygun eğimli şekilde yapılmamış, Başkanımızdan düzeltilmesini talep ediyoruz.

Nevşehir'in sesi, gözü kulağı olarak www.fibhaber.com da bu konuyu bir haber yapmanız ve kamuoyunu bu konuda bilinçlendirmenizi rica ediyorum.

Bizzat çekmiş olduğum resimleri ekliyorum umarım dikkate alırsınız, saygılar.