9 Ocak 2017 Pazartesi günü Nevşehir'de yarın okullar tatil mi? Şimdi Tüm öğrenciler , öğretmenler ve Veliler yarın okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Nevşehir'de yarın da okullar tatil mi? Valilik ve MEB'ten bir açıklama var mı?

Nevşehir'de yarın okulların tatil olup olmadığını öğrenciler merak ediyor.  Öğrenciler ve Veliler gözlerini Valilikden açıklanacak tatil haberine çevirdi. Nevşehir'de yarın okullar tatil olacak mı?

Meteroloji 7. Bölge Müdürlüğü verilerine göre 9 Ocak 2017 Pazartesi günü ilimiz Nevşehir ve ilçelerinde kar yağışı bekleniyor. Bu gelişmeler sonrası tatil olacak mı sorusunun cevabını www.fibhaber.com da anlık gelişmeler ışığında sizleri bilgilendireceğiz.

Şimdi Nevşehir'de Tüm Öğrenciler, Öğretmenler ve Velilerin gözü www.fibhaber.com da kulağı Valilikten gelebilecek Tatil açıklamasında...

9 Ocak 2017 Pazartesi günü Valilik'ten son dakika açıklamaları geldikçe bu başlık altındaki haberimizden öğrenebileceksiniz. 
Bu konuda her an bir gelişme yaşanabilir. bizi izlemeye devam edin.

Nevşehir’de okullar tatil edildi
Nevşehir’de yoğun kar yağışı nedeniyle Valilik tarafından okullar bir gün süre ile tatil edildi.
Nevşehir’de dün gece saatlerinden itibaren yağan yoğun kar nedeniyle Nevşehir Valiliği il genelinde okulları 9 Ocak Pazartesi günü bir gün süre ile tatil etti. Nevşehir Valiliği tarafından aynı zamanda kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelliler ve hamile bayanların da bir gün izinli sayılacağı açıklandı.