Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ve Kaçakcılıkla Mücadele kapsamında İl Merkezi ve İlçelerimizde Ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalarda;

- Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalarda F.Y. isimli şahıs üzerinde yapılan aramada daralı ağırlığı 1,98 gram Eroin maddesi ve 0,36 gram Metamfetamin isimli uyuşturucu madde ele geçirilmiş ve şahıs hakkında Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak, Bulundurmak  suçundan yasal işlem yapılmıştır.

- Karayolları Uygulama Kavşağında Yol Kontrol Uygulamsı yapan ekiplerimiz durumundan şüphenilen 50... plakalı araç içerisinde durumundan şüphelenilen H.D. isimli şahsın arama kararı ile arandığını tespit etmiş ve araç içerisinde yapılan arama da ise daralı ağırlığı 92,60 gram metamfetamin isimli uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir.

- Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Avanos İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından durumundan şüphenelinen 50... plakalı araç içererisinde yapılan aramada bir adet pompalı tüfek ve altı adet dolu fişek ele geçirilmiş M.T. isimli şahıs üzerinde yapılan arama 3 gr. Metamfetamin, 0,5 gr. Ağırlığında uyuşturucu madde ve 3 gr. Hintkeneviri ele geçirilmiş ve şahıs hakkında Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak, Bulundurmak  suçundan yasal işlem yapılmıştır.

- Emniyet Müdürlüğümüz Avanos İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından devriye görevini ifaa ederken durumundan şüphelenilen 34... plakalı arac içerisinde yapılan arama sonucu 0.2 gr. Metamfetamin ve 0.3 gr. ağırlığında uyuşturucu madde ele geçirilmiş ve S.Y. ve Ç.D. isimli şahıslar hakkında yasal işlem yapılmıştır.
Halkımızın Huzur ve Güvenliği için Suç ve Suçlu ile Mücadelemiz Aralıksız Sürecektir.
 
Nevşehir'de vatandaşlar Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve ekibine bu çalışmaları için tam destek veriyor ve teşekkür ediyor...