Nevşehir'de Yolun ortasında bulunan Rögar kapağı çukuruna düşen araç takla attı. Adeta 'Geliyorum' diyen kazada yaralanan yada can kaybı yaşanmazken araçta ağır hasar meydana geldi. İddialara göre, kazaya Asfalt çalışmalarında yol ortasına yapılan rögar kapağı sebebiyet verdi.

Karanlık yol ve rögar kapağı ...
Edinilen bilgilere göre, Nevşehir de, Rögar çukuru nedeniyle yaşanan kaza yürekleri ağzılara getirdi. Bu akşam saatlerinde hiçbir şeyden habersiz 2000 Evler mahallesinden Nevşehir istikametine doğru seyir halindeki bir otomobil, Nar yolu ayrımına geldiğinde yol ortasında bulunan Rögar kapağı çukuruna düşmesi sonucu aracın kontrolünü kaybeden sürücü takla atarak aracıyla yol kenarında kaldırıma sürüklendi. Neyseki can kaybı yada yaralanın olmadığı kazada ağır hasar gören araç vinç yardımıyla kaldırımdan kaldırıldı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Akşam Saatlerinde Tehlike Artıyor

Yol ortasındaki rögar akşam saatlerinde tehlikeyi en üst düzeye çıkarıyor. Yaya ve Sürücüler akşam saatlerin rögarı görmediği için ölüm tehlikesi geçiriyor. ​

Kazaya şahit olan vatandaşlar, yolu yapanlara seslenerek," Bugün büyük bir kaza yine ucuz atlatıldı. Ülkemizde yapılan yanlış yol yapımı ve alınmayan tedbirler nedeniyle insan canı hiçe sayılıyor. Yetkililerin hatası yüzünden bugün yine kaza meydana geldi." iddiasında bulundular."

Tepkili Vatandaşlar, Biz söyleye söyleye dilimizde tüy kalmadı. 2000 Evler mahallesi Avanos yolu üzerindeki devam eden yol üzerinde Işıklı levha dikseler hiç bir şey olmayacak.  Zaten yolda aydınlatma yok, karanlıkta sürücüler kaderine terk edilmiş durumda...İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı sözleriyle veryansın ettiler.

Nevşehirli Diğer Sürücülerden Tepki

"Rögar kapaklarına çarpmamak için kaza tehlikesi atlatıyoruz" diyen Nevşehirli sürücüler şikayetlerini söyle dile getirdi. :"Kapaklara çarpmamak için manevra yapıyoruz bu da direksiyon hakimiyetini kaybetmemize neden oluyor. Karanlık da birden karşımıza çıkan rögar kapağı korkulu rüyamız oldu. Birçok sürücü bu nedenle başka İllerde hayatını kaybetti. Nevşehir'de bu olay yaşanmasın. Bu konuya yetkililerin acilen çözüm getirilmesi gerekiyor" dediler.