Şehrin Alt Yapı Sorunları Ayyuka Çıktı
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de akşam saatlerinde Yağan fındık büyüklüğündeki dolu, cadde ve sokakları beyaza bürüdü. Yaklaşık 15 dakika yağan dolu daha sonra yerini sağanak yağışa bıraktı. Yağışla birlikte şehir merkezindeki özellikle apartmanların zemin katında bulunan bazı evleri su bastı. Su altında kalan evlerde büyük maddi hasar meydana gelirken, Belediye İtfaiye ekipleri su basan evlerde çalışma yaptı. 
Yağıştan en çok etkilenen Hastane Caddesinde ise yollarda su birikintileri oluşurken, beton basamaklar ve asfaltta çökme meydana geldi. 
Yine Yağışlar Nevşehir de bildik yerlerde bildik sorunlar meydana getirdi. Özellikle Nevşehir Sanayi girişi İmam Hatip Lisesi civarında yolun şiddetli yağışlar sebebiyle bir süre trafiğe kapandığı ve ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı görüldü.
Nevşehir Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, parçalı bulutlu hava ve sağanak yağışın hafta içerisinde de devam edeceğini bildirdi. 
Nevşehirli Vatandaşlar yaşanan olumsuzluklara karşın tepkilerini dile getirirken, “Artık Bıktık usandık yazıktır günahtır ayıptır. Her yağmur yağdığında bu sahneleri yaşıyoruz. Yetkililere sesleniyoruz. Artık her yağış yağdığında aynı çileleri çekmek aynı manzaralarla karşılaşmak istemiyoruz” dedi.