Şehrin En Güzel, En Büyük Meydanı Olacak

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediyesinin Devlet Hastanesi çevresindeki çalışmaları aralıksız sürüyor.

Çalışmaları sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar yerinde takip eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Hastane çevresindeki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte buradaki alanın Şehrin en güzel ve en büyük meydanı olacağını dile getirdi.

En kısa sürede çalışmaların tamamlanması için yoğun bir çalışma yapıldığını kaydeden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, çevre düzenlemeleri esnasında Sulusaray Kasabasına yeni bir bağlantı yolunun da yakın zamanda hizmete kazandırılacağını ifade etti.

Ünver, “İnşallah birkaç ay içerisinde Camisiyle, saat kulesiyle geçiş ve bağlantı yollarıyla, yeni ambulans yollarıyla, yeni otopark alanlarıyla birlikte buradaki çalışmalarımızı tamamlayacağız. 320 bin metre karelik bir alanda çalışıyoruz. Şifa meydanı olarak ismini koyduğumuz o alandan Sulusaray kasabasına doğru yeni bir bağlantı yolu açıyoruz. Ben Saban 07 gece 12 saatleri arasında buradayım. Burası tamamlandığında Nevşehir’in en güzel ve en büyük meydanı olacak. Halkımız sağlık hizmetlerini en kaliteli bir şekilde alacak. Bu arada Sayın Valimize, Milletvekillerimize ve İl Özel idaremize çok teşekkür ediyorum. Sağlık İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Burada hiç sıkıntı yaşamadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kısa sürede tamamlayıp halkımızın layık olduğu hizmeti alabilmesine zemin hazırlayacağız” dedi.