Nevşehir de Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler 1-7 Mart Muhasebeciler haftası etkinliği çerçevesinde Topuzluhan da Urfa Sıla Gecesinde Gönüllerince eğlendiler.

Nevşehir de Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Oruç Irmak ın açılış konuşmasıyla başlayan yemekli gecede daha sonra meslekte 30.yılını tamamlayan Muhasebeci ve Mali Müşavirlere plaketleri takdim edildi.

Şerafettin Arslan,Derviş Dırık,İsmail Kemal Terzioğlu,Ramazan Koç,Ayhan Nibat a plaketleri Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından takdim edildi.Ramazn Koç 30 yıllık mesleği boyunca başından geçen anısını meslektaşlarıyla paylaştı.

Nevşehir de Şanlıurfa Rüzgarı Esti…

Urfa Sıla Geceleriyle gönüllerince eğlenen Nevşehirli Muhasebeci ve Mali Müşavirler eşleriyle beraber Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Tesisi Topuzluhan da muhteşem bir gece yaşayarak stres attılar.

Gece sonrası bu muhteşem günü bizlere yaşatan Oda Başkanımız Oruç Irmak a teşekkür ediyoruz diyen Nevşehir Serbest Muhaebeci ve Mali Müşavirler  senede bir defada olsa bu tür etkinlikler bizleri meslektaşlarımızla olan ilişkilerimizi kuvvetlendiriyor ve stres atmamıza imkan sağlıyor dediler.

 

FİB Ajans ve Organizasyon tarafından düzenlenen Muhteşem gecede Urfa Sıla Geceleri Sanatçı Fatih Ünlü nün birbirinden güzel parçalarıyla hem dinlendiler hem eğlendiler.Sıla gecesinin ayrılmaz parçası çiğ köfte yapımıda sahnede izleyicilere keyifli anlar yaşattı.