Nevşehir'de devam eden sıcak asfalt çalışmaları ne zaman bitecek? FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı "Karayolları 6. Bölge Müdürü Şenol Altıok ile devam eden sıcak asfalt çalışmaları hakkında görüştü. İşte haberimizin detayları...

Bayram Öncesi ve Bayram Sonrası Devam Edecek Çalışmalar...

Karayolları 6. Bölge Müdürü Şenol Altıok, FİB Haber Merkezinin sorularını cevapladı. Altok açıklamasında;" Ürgüp ve Derinkuyu yolu üzerinde devam eden asfalt çalışmalarınında Kurban Bayramı öncesinde tamalanarak halkımızın hizmetine gireceğini söyledi."

Karayolları 6. Bölge Müdürü Şenol Altıok yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; Nevşehir'de toplamda bu yıl 28 km'lik yolu sıcak asfalt yapmayı planlıyoruz. Normalde iki yılda tamamlanacak yolu 1 yıl içerisinde tamalamak için
 gerekli çalışmaları ivedi olarak sürdürüyoruz.
Sıcak asfalt yol çalışmalarında devam eden Derinkuyu ve Avanos yolu Kurban bayramından önce tamamlanacak. Ayrıca Güney yolu Terminal kavşağında yaşanan sıkıntıların bertraf edilmesi için burada da bir çalışma yapılacak. Nevşehir Çevre yolu, Ürgüp, Avanos ve Derinkuyu Yolunun da biran önce tamamlanması için gerekli çalışmaların yürütüldüğünü Ayrıca yine devam eden yollarda gerekli güvenlik tedbirlerinin alınarak daha sağlıklı bir trafik akışı sağlanması içinde gerekli çalışmalara start verildiğini söyledi.

Nevşehirli vatandaşlarımıza anlayışı için teşekkür ediyoruz.

Altıok, sıcak asfalt yol yapım çalışmaları tamamlandığında sağlıklı muntazam yollarıyla Nevşehir tanınmaz hale gelecek. Şimdiden, şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Ayrıca Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu, kazasız yolculuklar diler, sabır ve yapıcı tenkitleri içinde tüm hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum "dedi.

Atatürk Bulvarı Pazartesi Hizmete Giriyor...!
Öte yandan Nevşehir kent merkezinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarına ilişkin açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hasan Ünver; "Nevşehir Atatürk Bulvarında firma bedelsiz üst kat yenilemesi yapıyor. İnşallah 2 gün sonra, 28 Ağustos Pazartesi günü tamamı bitmiş olacak.Rahatsız ettik özür dileriz." dedi.