Nevşehir 2000 evler mahallesin'de aşırı kar yağışı nedeniyle sabah saatlerinde yolda çökme meydana geldi. Bu sırada park halinde olan bir TIR, çöken yola saplandı. TIR'ı kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, Havanın güzel olduğu aylarda yapılmayan çalışmaların neticesinde, üzerinde yaklaşık 25 ton yükü taşımayan asfalttaki çökme nedeniyle batan TIR, iş makineleriyle çıkarıldı.

FİB Haber Whatsapp ihbar hattına yaşanılanları anlatan tepkili bir mahalle sakini vatandaşımız şunları ifade etti; "Nevşehir merkez 2000 evler mahallesi 17. Sokak üzeri yaklaşık iki ay öncesinde yetkili birim Tedaş elektrik direği çalışması yaptı sokağı kazarak elektrik direklerine yerleştirdi. Fakat kilitli parkeleri söküp geri yerine takmadılar daha sonrasında belediye ile defalarca iletişime geçtim en son polis otosunu durdurup polislere söyledim daha sonrasında zabıtalar geldi sadece yolun geçiş kısmını dubalarla kapattı Ve sonrasında herhangi bir çalışma yapılmadı tırcı arkadaş evine istirahate geldiğinde arabasını akşam park ediyor sabah bu şekilde bir sonuçla karşılaştı. Bugün sabah saat 8:00’den beri bu arkadaş burada mücadele ediyor. Şehrimizin güzide semtlerinden 2000 evlerde böyle bir durumla karşılaşmak insanı gerçekten çok üzüyor..."

İşte daha önce yapılmayan çalışma nedeniyle bu çökme olayı geliyorum diyordu...