Çardak köyündeki Pomza maden Ocağa giden ve Asiller Madencilik AŞ. Bayram Civelek’e ait işçileri taşıdığı bildirilen Transit marka Minübüs ile Tır ın kafa kafaya çarpışması sonucunda ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti ve 3 ağır yaralı var.Olay yerinde hayatını kaybedenlerle yaralı olarak Nevşehi Devlet hastanesi ile özel Versa hastanesine kaldırıldıkları için ölü ve yaralı sayıları hakkında henüz tam manasıyla net bilgiye ulaşmaış değiliz.Çalışmalarımız devam ediyor.Hayatlarını kaybedenlerin isimleri Mehmet Civelek ile Erkan ve Serkan Civelek kardeşler olarak öğrenmiş bulunuyoruz.Yaralı ve ölü iismler hakkında bilgi geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Nevşehir de Korkunç Trafik Kazası 4 Ölü 3 Yaralı Var…

Nevşehir de meydana gelen Korkunç Trafik Kazasında ilk belirlemelere göre 4 Ölü 3 Yaralı Var ...İşte edindiğimiz ilk bilgiler.

Nevşehir de Nevşehir E tipi Cezaevi önünden 1 km içerde, çardak yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında Pomza işletme sahiplerinden İş Adamı Bayram Civelek in kardeşinin kullandığı belirtilen  transit marka 50 FC 234 plakalı minibüs ile 50 DH 426 plakalı Tır kafaya kafa ya çarpışması sonucun da ilk belirlemelere göre minibüste bulunan 4 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği 3 kişinin de ağır yaralı olarak Nevşehir Devlet hastanesine kaldırıldığı belirtildi.

 Nevşehir'de trafik kazası: 4 ölü, 3 yaralı

Tır ın üzerinde Derinkuyulu yazısı varmış ve Tırı kullananın şöförun ise kayıp olduğu bildirildi.

Kazada hayatını kaybedenlerin isimlerini birazdan sizlerle paylaşacağız

 

FİB Haber Merkezinden İbrahim Uysal olay yerinden bildiriyor. Gelişmeler ve Trafik kazasına ait Fotoğraf ve videolar birazdan FİB Haber.Com da olacak.