Nevşehir'de kar yağışının ardından buzla kaplanan yollarda kalan sürücülerin yardımına her zaman oluğu gibi yine trafik polisleri koştu. Bırakın araçları yaya olarak bile ayakta durmanın mümkün olmadığı yollarda Trafik polislerimiz canla başla mücadele ediyor.

Sabah saatlerinde başlayan ve Akşam saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı, Nevşehir'de trafik akışını adeta felç etti. Nevşehir'in sesi ve sitesi www.fibhaber.com muhabirlerinin bizzat yerinde takip ettiği çalışmalarda Karayolları ekiplerinin yetersiz kalması birçok sürücüyü yolda bıraktı. Sürücülerin de kar yağışına hazırlıksız yakalanması trafiği birçok ana caddede durma noktasına getirdi. Yolda kalan sürücülerin imdadına, tuzlama araçları yerine trafik polisleri koştu. Yolda kalan bazı araçları, trafik polisleri arkadan iteklemek zorunda kaldı.

Yolda kalan bir sürücü, “Aşırı buzlanma sebebiyle Ölümden döndük. Bir tane ekip yok. Burada sağolsunlar trafik polisi ile birlikte tam iki saat bekledik ama Kimse yolu açmak için uğraşmıyor” diyerek Karayolları ekiplerine tepki gösterdi.

Karla mücadelede trafik polislerinin can siparhane canla başla çalışmaları ve bu fedakarlığı, yolda kalan sürücüler tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. 

Şehir genelinde kar yağışı devam ediyor. Yollarda ise aşırı buzlanma var. Ağır aksakta olsa tuzlama çalışmaları devam ediyor. Kapanan yollar açılırken sürücülerin trafiğe çıkarken dikkatli olmaları konusunda uyarıldılar.


ARAÇLAR BUZDA DANS ETTİ, TRAFİK FELÇ OLDU
Kar yağışının etkili olduğu kentte, buzlanma nedeniyle yoldan çıkan araçlar trafik polislerinin yardımıyla kurtarıldı. Yoğun karyağışı nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı kent merkezinde, yağışa hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler zor anlar yaşadı. Nevşehir'de araçların kar , buzlanma ve tipinin etkisiyle ilerlemekte güçlük çektiği yollarda, uzun araç kuyruğu oluştu. Yoldan çıkan bazı araçlar ise trafik polisleri tarafından kurtarıldı.Trafik polisleri, olası trafik kazalarının önüne geçmek için yolda önlem alarak, araçların geçişine bir süre izin vermedi.
Tuzlanması gereken yerler için Karayolları ve Belediye ekipleri ile iritbata geçen trafik polislerinin amansız çalışmaları vatandaşlardan büyük takdir topladı.


Bırakın araçları yaya olarak bile ayakta durmanın mümkün olmadığı yollarda Trafik polislerimiz canla başla mücadele ediyor.

Soğuk hava ve çetin geçen zorlu kış şartlarda halkımızın can ve mal güvenliği için canla başla fedekarhane çalışmalarını yürütün tüm Kahraman polislerimize Nevşehir Trafik ekibimize teşekkür ediyoruz. Allah yar ve yarımcıları olsun.