Nevşehir'de bu sabaha esrarengiz bir olayla uyandı. Gökyüzünde beliren ilginç görüntü herkesi şaşkına çevirirken, özellikle WhatsApp ihbar hattımıza fotoğraflar yağıyor.

Türkiye'de pek çok il genelinde bu sabah saatlerinde gökyüzünde ortaya çıkan esrarengiz ışık Nevşehir semalarında da cep telefonu ile kayıt altına alındı.

BUGÜN sabah saat 06.30 sıralarında Nevşehir üzerinde ilginç görüntüler çekildi. İstanbul, Gaziantep, Bursa, Şırnak, Hatay, Samsun, Sakarya, Ankara Çubuk ve Tokat Turhal’da da aynı saatte çekilen benzer görüntüler merak uyandırdı.

Sabah saatlerinde önce İstanbul'da görülen ışığın diğer illerde de çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Son olarak Nevşehir'de kayıt altına alınan görüntülerde gökyüzünde esrarengiz bir ışık beliriyor. O esnada araçlarıyla seyir halinde olan bir grup ise araçlarını yavaşlatıp o anları cep telefonuyla kaydediyor. Yaklaşık 30 saniye kadar süren ışık yansıması daha sonra kayboluyor.

FİB Haber Merkezi WhatsApp ihbar hattımıza gönderilen fotoğraflarda "Bugun sabah Nevsehir de gördüğüm esrarengiz ışık. 6.30 gibi çektim. Türkiyenin çoğu yerinde görülmüş bu ışık. Sabah 6.30 gibi Uçhisardaydım. Epey bir yüksekten böyle bir patlama gibi ışık yayilimi oldu. Ses yoktu ama. Daha sonra ışık resimde de görüldüğü gibi dağılmaya başladı. Yaklaşık 3-4 dakika sürdü. Daha sonra tahminimce buyuk bir duman kutlesi kaldı" dedi..
Sabah saat 6.30 gibi havada bir görüntü vardı diyerek şaşkınlığını gizleyemeyen Murat Akıncı isimli bir FİB Haber.Com okuyucumuz cep telefonu ile çektiği bu fotoğrafıda bizlerle paylaştı.