NEVŞEHİR'DE TÜM KURUM VE KURULUŞLARI UYUŞTURUCUYA KARŞI MÜCADELEYE DAVET EDİYORUZ...!

Nevşehir de ürkütücü boyutlara varan ve giderek yaygınlaşan uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi için yoğun bir çalışma programı başlatılmalı.

YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR....

Çok ilginç bir başlık olarak düşünebilirsiniz.

Evet; çok ilginç ve hatta geç kalınmış bir başlık...

Kampanya bizden destek sizden...

"FİB HABER.COM" 'DAN KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU

Son günlerde gerek çevremizde ve gerekse yerel basında Nevşehir'de uyuşturucu madde kullanımının ve yaygın satışının olduğuna dair haberleri bizler www.fibhaber.com dan üzülerek yapmakta ve sizlerde bunu sıklıkla okumaktasınız.

Haber sitelerimizde siyasi partilerden yerel yöneticilere kadar, konuya ilgili kesimlerin yaptıkları açıklamalar bir tarafa, yakınları uyuşturucu müptelasıyla boğuşan çok sayıda hemşerimizin üzücü çabalarını okumaktayız.

Bırakınız Üniversite ve orta öğretimi, İlköğretim çağlarındaki çocuklarımızın dahi müptela edilmeye çalışıldığı tehlikeli bir dönemden geçmekteyiz.

Bu güne kadar duyduğumuz tüm uyuşturuculardan daha tehlikeli olan, başta Çin olmak üzere uzak-doğu ülkelerinde imal edilen, kimyasal katışıklı sentetik bir uyuşturucu maddenin, ilimizde de satışının ve dağıtımının yapıldığı yönünde duyumlar almaktayız.

Bu yeni türde tehlikeye karşı, Nevşehir'de bulunan tüm eğitim kurumlarının yöneticilerini ve anne-babaları daha fazla dikkatli olmaya davet ediyoruz. 

Başta Sayın Değerli Valimiz olmak üzere, yargı mensupları ve kolluk güçlerimizden,Daire müdürlerimizden,STK'lardan,siyasi partilerimizden bu belayı Şehrimizden def etmeleri için ivedilikle önlem almalarını ve acil eylem planı hazırlayarak hayata geçirmelerini talep ediyoruz.

Nevşehir'de bu tür uyuşturucu maddelerin satışını ve dağıtımını her kim ya da kimler yapıyorsa, her kim bu kirli çarka aracılık ediyorsa ve her kim bu ölümcül işbirliğinin içinde yer alıyorsa derhal üzerine gidilmesi için suç duyurusunda bulunuyoruz.

Nevşehir Belediyesi ,Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi,Milletvekillerimiz ve sivil toplum örgütlerimizden gençlerimizin uyuşturucu maddelere yönelmelerine karşı sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel alanlarda alternatifler üretmelerini talep ediyoruz.

Nevşehir'de uyuşturucu maddelerin özendirilmesi, satışı ve dağıtımına karşı Nevşehir Valiliğimiz uhdesinde, tüm kamu ve sivil toplum temsilcilerinin içinde yer aldığı bir komisyonun kurularak, uyuşturucuya karşı koordineli ve programlı bir çalışmanın derhal başlatılmasını talep ediyoruz.

Bugün buradan bir Basın mensubu bu şehrin katıksız bir evladı olarak iş,aile komşu ziyaret ve toplantılarında zikredilerek ürkütücü boyutlara gelen bu illet için Nevşehiri Ürgüp ü Avanos u Uçhisar ı göremesi gülşehiri derinkuyusu Ortahisar narı tüm Kapadokya bölgesinde yaşayan insanların ortak sesi olarak taleplerimizi hep bir ağızdan dile getirmek ve uyuşturucu belasından çocuklarımızı uzak tutmak amacıyla hep bir ağızdan bir kez daha haykırıyoruz:

 

•         Nevşehir’de uyuşturucu belasını istemiyoruz!

 

•         Çocuklarımızın geleceğiyle oynansın istemiyoruz.

 

•         Sorumlular bulunsun hesap sorulsun istiyoruz.


Sağlıklı yarınlar ve sağlıklı gelecek adına Temiz toplum temiz çevre ve huzur kenti bir NEVŞEHİR istiyoruz...! Ya SİZ ...? Öyleyse Haydi...

 Dualarınızı desteklerinizi ve harekete geçmenizi bekliyoruz...

                    NEVŞEHİR GÖNÜLLÜLERİ VE NEVŞEHİR'İ SEVENLER PLATFORMU ADINA www.fibhaber.com

Bu konuda hassasiyet gösteren kişi kurum ve kuruluşların desteklerini bekliyor konunun takipcisi olacağımızı belirtmek istiyoruz.
bu konuda bütün Gelişmeleri www.fibhaber.com dan sizlerle paylaşacağız...

İşte sizlere ibretlik bir görüntü...