10 Ocak 2017 Salı günü Nevşehir'de yarın okullar tatil mi? Şimdi Tüm öğrenciler , öğretmenler ve Veliler yarın okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Nevşehir'de yarın da okullar tatil mi? Valilik ve MEB'ten bir açıklama var mı?

Meteoroloji'den yarın 10 Ocak Salı günüde kar yağışı haberleri geliyor. İstanbul başta olmak üzere Ankara, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Konya, Niğde, Bolu, Samsun'da yarın 10 Ocak Salı gününde kar yağışları etkili olacak. Peki yarın 10 Ocak Salı günü NEVŞEHİR'de okullar tatil olacak?

Nevşehir'de yarın okulların tatil olup olmadığını öğrenciler merak ediyor.  Öğrenciler ve Veliler gözlerini Valilikden açıklanacak tatil haberine çevirdi. Nevşehir'de yarın okullar tatil olacak mı?

10 Ocak 2017 Salı günü ilimiz Nevşehir ve ilçelerinde tatil olacak mı sorusunun cevabını www.fibhaber.com da anlık gelişmeler ışığında sizleri bilgilendireceğiz.

Şimdi Nevşehir'de Tüm Öğrenciler, Öğretmenler ve Velilerin gözü www.fibhaber.com da kulağı Valilikten gelebilecek Tatil açıklamasında...

10 Ocak 2017 Salı günü Valilik'ten son dakika açıklamaları geldikçe bu başlık altındaki haberimizden öğrenebileceksiniz. 
Bu konuda her an bir gelişme yaşanabilir. bizi izlemeye devam edin.

YARIN 10 OCAK SALI HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?

10 Ocak Salı günüde son dakika kar tatili haberleri burada olacak. Valiliklerden yarın 10 Ocak Salı günü için gelecek kar tatili haberlerini buradan öğrenebileceksiniz.

SİVAS

Sivas'ta, yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve bağlı köylerdeki okullarda eğitime bugün ara verildi. Okulların 1 gün süreyle tatil edilmesini fırsat bilen bazı çocuklar okul bahçelerinde karla oynayarak keyifli anlar yaşadı.

KAHRAMANMARAŞ

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, etkili kar yağışı nedeniyle 10-11 Ocak'ta ilk ve orta dereceli tüm okulların tatil edildiği kaydedildi.

BANDIRMA

Bandırma ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle 10 Ocak Salı günü eğitim yapılamayacak.

Balıkesir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Olumsuz hava şartları nedeniyle Bandırma ilçemizde özel eğitim kursları, ilkokul, ortaokul ve liselerde (yarın) eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ile hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

10 Ocak Salı Hava Durumu

10 OCAK SALI HAVA DURUMU

BURSA °C, 1°C

Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif kar yağışlı

ISTANBUL °C, -1°C

Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

ANKARA °C, -2°C

Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif kar yağışlı

KONYA °C, -4°C

Çok bulutlu, sabah saatlerinde doğusu hafif kar yağışlı

BOLU °C, -5°C

Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif olmak üzere kar yağışlı

SAMSUN °C, 3°C

Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı