Valilik tarafından bugün Nevşehir genelinde taşımalı eğitime yapılan 1 günlük tatilin ardından, Öğrenciler ve Veliler, 08 Aralık Cuma günü Nevşehir'de kar tatili olur mu? sorusuna çevrildi.

Nevşehir'de bugün taşımalı öğrenciler için bir gün okulların tatil edilmesinin ardından, Nevşehir'de acaba yarın da okullar tatil olur mu sorusunu akıllara getiriyor. Bu yüzden Nevşehir'de öğrenci ve velilerin gözleri kulakları yapılacak açıklamada.

Dün alınan kararla bugün tatil coşkusunu kartopu oynayarak çıkaran çocuklarda yarın da tatil olur mu heyecanı başladı.


Öğrencilerin yanı sıra veliler de yarın okulların tatil olup olmayacağını merak etmeye başladılar. Çok sayıda öğrenci ve Velilerimiz FİB Haber Merkezini arayarak yada mesajla tatil olup olmayacağını öğrenmeye çalışıyor.

Eğitime Devam edilecek...!
Son edindiğimiz bilgilere göre, "Buzlanan yolların erimesi ve havanın güzel olmasıyla birlikte Meteroloji ile ilgili yarın Nevşehir genelinde hiç bir sıkıntı gözükmediği için Okullar yarın tatil edilmeyecek. Ve Taşımalı eğitimde yapılan 1 günlük kar tatilin ardından yarın tüm Nevşehir il genelinde taşımalı öğrenciler içinde eğitim yeniden başlayacak. Tatil yok.

FİB Haber Merkezi olarak Tüm öğrencilerimize hayırlı dersler dileriz.