Nevşehir 2000 Evler mahallesinde sürücüler tarafından kaldırım işgalleri devam ediyor. Öğrenci ve Vatandaşların yürüme alanını kapatan sürücüler cezalara, uyarılara aldırış etmeden kaldırımlara park etmeye devam ediyor. 

Yayaların yürümesi için yapılan kaldırımlar, kentin hemen hemen her bölgesinde adeta işgal altında, kentin bir çok noktasında otopark’a para vermek istemeyenler ise çoğu zaman kaldırımları tercih ediyor. Yaya kaldırımlarına park eden araçlar vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.

Vatandaşlar, Bazen araçlar yüzünden yoldan geçmek durumunda kalıyoruz. Sürücülerden bu konuda duyarlılık bekliyoruz. Burası köy değil, şehirde yaşadıklarını unutmasınlar. diye tepkilerini dile getirdiler.


Duyarlı bir vatandaşımızın FİB Haber.Com, WhatsApp İhbar Hattına çektiği fotoğrafla birlikte gönderdiği şikayet mesajında; "Görüldüğü gibi burası Nevşehir 2000 Evler mahallesindeki cafelerin önü. Yaya yolu normalde ama ne yazık ki araçlar işgal ediyor. Ne bir uyarı levhası var ne de bir kontrol.... Gelip bakmıyorlar bile. Nevşehirde yaya yolunda arabalar gidip yayaları sıkıştıracaksa yayalar nereden gidecek?" diyor.

Öncelikle Sürücülerimizin bu konuda hassasiyet göstermelerini Polisimizinde bu noktada uygulama yapmasını bekliyoruz...