YENİ BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

ÜNVER “ ÇABAMIZ,HELAL OYLARIN KARŞILIĞINI HİZMET OLARAK VEREBİLMEK”

30 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinde, Nevşehir Belediye Meclisi’ne seçilen yeni üyeler ilk toplantısını yaptı. İlk Belediye Meclis toplantısına başkanlık yapan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan  Ünver, Nevşehir’e kazandırılan hizmetlerde büyük pay sahibi olan meclis üyelerinin bundan sonraki dönemde de aynı kararlılık içerisinde hizmet üretilmesi yönünde çalışmalar yapacağına olan inancını tekrarladı.

Nevşehir Belediye Meclisi, ilk toplantısını Nevşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi. Toplantı öncesinde yeni meclis üyeleri birbirlerine başarılar dileklerini ilettiler.

Meclis toplantısına başkanlık yapan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’de 10 yıllık süre içerisinde kazandırılan yatırımlarla birlikte Nevşehir’in öncelikli olarak çevre kentlerle olan açığını ciddi anlamda kapattığını ve bazı şehirlerin önüne bile geçtiğini vurguladı. 10 yıllık süre içerisinde sadece şehir merkezine Nevşehir Belediyesi tarafından 1.5 Milyar TL’lik yatarım sağlandığını ve önümüzdeki 2.5 yıllık süreçte de 1 milyar 250 milyon TL’lik daha bir yatırımın öngörüldüğünü aktaran Belediye Başkanı Ünver, bu yatırımlarla şehirin gelişiminin daha belirgin şekilde ortaya çıkarılacağını ifade etti.

Ünver “ Belediye yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarının da Nevşehir merkezine kazandırılması noktasında Nevşehir Belediyesi önemli bir lokomotif görevi üstlenmiştir. Kim Nevşehir’de yatırım yapma kararı alırsa onun hizmetkarı oluruz. Yeter ki yatırımcımız benim insanımın istihdamını sağlayıp gerek şehrimizin ve gerekse de ülkemizin ekonomik anlamdaki gelişmesine yardımcı olsun.Bu doğrultuda tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız. Biz paylaşımcılıktan yanayız.”dedi.

Her zaman halktan aldıkları helal oyların karşılığını verebilme düşüncesi içerisinde olduklarını kaydeden Ünver “Çalışmalarımızda tek düşüncemiz halkımızdan aldığımız helal oyları, hizmet olarak onlara aktarabilmek. Alın terimizin akmadığı bir mahalle, sokak ve cadde kalmaması en büyük beklentimiz. Bugüne kadar şehrimize hizmet eden belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. Kim bir çivi çakmış ise onlardan Allah razı olsun. Bizim de bu makamı bıraktığımızda sadece halkımızdan  ‘Allah razı olsun” sözünü alabilmektir. Tek uğraş noktamızda zaten budur. Allah bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Rabbimiz bizleri utandırmasın,başımızı öne eğdirecek davranış içerisinde bulundurmasın inşallah” diye konuştu.

Ünver,seçim döneminde de seçim yarışına katılan tüm siyasi parti ve üyelerinin suhuletli bir dönem geçirdiklerini de belirterek, Nevşehir’in bu yönü ile de yine Türkiye’ye örnek olduğunu belirterek “Nevşehir her alanda olduğu gibi seçim döneminde de oldukça kaliteli bir şehir olduğunu ortaya koymuştur.Seçime katılan tüm siyasi parti yöneticilerimize ve aday arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi. 

İşte Nevşehir Belediyesi'nin Yeni Meclis Üyeleri

Ayşe Hamleci (AK Parti “Kontenjan”)

Mehmet Ali Tanrıver (AK Parti “Kontenjan”)

Mustafa Rauf Yanar (AK Parti “Kontenjan”)

Melahat Aktürk ( AK Parti)

Atilla Seçen (AK Parti)

Yücel Menekşe (AK Parti)

Metin Çakıllı (AK Parti)

Zahide Günbay (AK Parti)

Zafer Çekiç (AK Parti)

Erol Mutlu (AK Parti)

Ayşenur Şenyüz (AK Parti)

Mustafa Aydın (AK Parti)

Sedat Cantekin (AK Parti)

Fatih Güneş (AK Parti)

Zübeyde Kıratlı (AK Parti)

Handan Makbule Albayrak (MHP)

Özer Özer (MHP)

Şevket Cengiz İyilikbilen (MHP)

Yavuz Göncü (MHP)

Sefer Tavukçu (MHP)

Alpaslan Can (MHP)

Hicran Çokçalışkan (MHP)

Selim Can (MHP)

Şadan Özleşen (AK Parti)

Adnan Ülger (MHP)