İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Nevşehir İl Temsilciliği tarafından ilimizdeki yetim çocuklar Kapadokya Parkta pikniğe götürüldü. Çocuklar piknikte eğlenceli dakikalar geçirdi. 
Nevşehir İHH İnsani Yardım Derneği tarafından yetim çocuklara yönelik piknik etkinliği düzenlendi.
Yetim Birimi tarafından, Nevşehir’de tespit edilen çocukların yakınlarıyla birlikte katıldıkları program, Uçhisar yolundaki özel bir kamp merkezinde organize edildi.
Dernek tarafından temin edilen servis araçlarıyla alana gelen çocuklar, çeşitli oyunlar oynadı.
Çocuklara oyunlarında eşlik eden dernek gönülleri, mangalda hazırladıkları yiyecekleri yetim çocuklara ve yakınlarına ikram etti.

İHH tarafından Kapadokya Park bahçesinde gerçekleştirilen piknikte, çocuklara önce mangalda tavuk ikramı yapılırken İHH sorumluları daha sonra çocuklar ile birlikte oyunlar oynadı. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte çocuklar unutulmaz bir gün yaşarken, İHH Nevşehir Şube Başkanı Baki Öncel, çocukların mutlu olmasının kendilerini de çok mutlu ettiğini söyledi. Yetim çocukların yüzünü güldürmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen Öncel, "Biz yetim bir Peygamberin ümmetiyiz. Dünyadaki ve Türkiye'deki bütün yetimlere gücümüz yettiği kadar sahip çıkacağız" diye konuştu.

Bu mutluluğun tarifi yok...

 İHH Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Sedef Öğütken'de, İHH İnsani Yardım Vakfı olarak insanların zihinlerinde ve kalplerinde yetim ve savunmasız çocuklara ilişkin bir duyarlılık oluşturmak amacıyla çeşitli organizasyonlar düzenlediklerini söyledi. Bu kapsamda şehrimizdeki yetim çocuklarla sevgiyi büyük bir muhabbetle paylaşıyoruz. Şuan burada 100 e yakın çocuğumuzla birlikte piknikte bir araya gelerek eğleniyoruz. Sene içinde İHH olarak bu tarz etkinliklere imza atacağız Nevşehirli vatandaşlarımızında bu konuda desteklerini bekliyoruz dedi.

İHH Tarafından Nevşehirli Yetimlerimiz için düzenlenen etkinliğe ilişkin videoyu www.fibhaber.tv de saat 16.50 de izleyebilirsiniz