Nevşehir Valisi  İlhami Aktaş ın eşi Songül Aktaş Hanımefendi Nevşehir de dünyaya gelen  2017 yılının ilk bebeğini  Hastanede ziyaret etti.
Nevşehir Devlet Hastanesinde dördüncü çocuğu Esila Kömürcü’yü normal doğumla dünyaya getiren anne  Perihan Kömürcü’yü ziyaret etti. Aktaş aileye katılan yeni bireyin sağlık, mutluluk huzurlu bir yaşam geçirmesini diledi.
Kömürcü ailesini kutlayan ve Esila Kömürcü bebeği bir süre kucağına alan Aktaş Doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı  Op. Dr. Rukiye Gönüllü ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı  Uzm. Dr. Vahap Uğurlu’dan bilgi aldı. Anne Perihan Kömürcü ve bebekle yakından ilgilenen Songül Aktaş çeşitli hediyelerde bulundu.
Gözlerini 3 Kilo 800 gram ve 51 santimetre olarak dünyaya açan Esila Kömürcü bebeğin annesi Perihan Kömürcü, “Kızımın adını Esila koyduk. Çok mutluyum. Çocuğumun gelecekte huzurlu, başarılı ve sağlıklı olmasını diliyorum. Her şeyden önemlisi vatanına ve milletine hayırlı evlat olsun.” dedi.
Ziyarete Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel  Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe ve Hastane yöneticisi Dr. Yücel Şal da eşlik etti. Aktaş daha sonra  Doğum Servisi personeli ile bir süre sohbet ettikten sonra  hastaneden ayrıldı.