Nevşehir'de, bir aracın kayganlaşan yolda hakimiyetini kaybederek önündeki araca çarpması sonucu gerçekleşen kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Nevşehir merkez Kayseri caddesi Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( Eski Ticaret Meslek Lisesi) önündeki ışıklarda gizli buzlanma sebebiyle bir aracın kayganlaşan yolda hakimiyetini kaybederek önündeki araca çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada, Hafif yaralı olan 3 kişi ise ayakta tedavileri yapıldı. Kaza sonucu her iki araçtada maddi hasar meydana geldi.


Edinilen bilgilere göre, Nevşehir'de bugün(15.02.2017) 17:30 sıralarında Kayseri Caddesinde maddi hasarlı kaza meydana geldi. Nevşehir Kayseri Caddesinde Ahi Evran Mesleki Anadolu Lisesi önünde ilerlemekte olan kırmızı renkte Seat marka aracın arkasında Hyundai İ20 marka aracın çarpması ile Seat marka aracın şoförün gizli buzlanma sebebi ile aracın kontrolünü kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Ford marka servise çarptı. Kazada maddi hasar meydana gelirken can kaybı yaşanmadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan Nevşehir genelinde bir çok bölgede aşırı buzlanma sebebiyle kazalar meydana geldi.



Nevşehir'de don ve buzlanma sebebiyle farklı yerlerde meydana gelen kazalar;