Nevşehir 2000 Evler Zübeyde Hanım caddesi Avanos yolunda 4 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre , Yol yapım çalışması devam Avanos 2000 Evler yolu Yeşil vadi konakları karşısı Mutlu tekel bayii önünde meydana gelen kazada, 4 araç birbirine girerek çarpıştı. Kaza sonrasında 3 kişi hafif şekilde yaralanırken ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaza sonrası yol trafiğe kapanırken polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı.

 Kazada hasarlı 2 araç çekici ile yoldan kaldırılırken diğer araçlar ise sürücüleri tarafından götürüldü.


İddialara göre, Yol yapım çalışması devam Avanos 2000 Evler yolunda meydana gelen kaza sonrası olay yerine gelen vatandaşlar karanlıkta kaldığı için kazalara adeta davetiye çıkartan yollar için tepki gösterdiler.

Olayı gören bir vatandaşımız FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında "Nar yolu karşında 4 araç birbirine girdi. Bence bu kazanın en büyük sebebi devam eden yol çalışmasından mütevellit yol ışıklarının yanmamasıdır. Daha önce bu yolda defalarca kez kaza oldu en son 3 tanede sokak köpeği kazası yaşandı ve yine aynı sebepten. Lütfen artık bu yolda daha fazla kaza yaşanmasın" dedi.