Vergi haftası nedeni ile Nevşehir Defterdarı Hatice İŞCEN ERCOŞMAN, Nevşehir Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Ziyarette defterdarlık daire müdürleri ile birlikte Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis üyeleri de bulundular.

Toplantı sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşirken Defterdar Hatice İŞCEN ERCOŞMAN; Toplumun kalkınmasındaki ve ekonominin büyümesindeki rolünün toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü ödeme alışkanlığının kamuoyuna kazandırılmasının gerektiğini belirtti.

NTB Başkanı İbrahim Salaş, vergi dairesine maddi manevi her türlü desteğe açığız ve birlikte bir çok işler başaracağız dedi.

Nevşehir Defterdarı Hatice İŞCEN ERCOŞMAN, Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincini oluşturmak, vergiyi toplumun bütün kesimlerine benimsetmek ve maliye-mükellef ilişkilerini olumlu yönde güçlendirmek amaçlı, 26 Şubat 2014 tarihinde düzenlenecek olan mükelleflere yönelik akşam yemeğine NTB Başkanı İbrahim Salaş’ ı ve NTB Meclis üyelerini davet etti.

  NTB Başkanı İbrahim Salaş ;” Borsa üyeleri olarak bizler ve üyelerimiz vergi konusunda gerekli hassasiyeti gösterdiklerini söylerken Borsaların asıl amacının kayıt dışı ekonomiyi kayıt altına almak ve vergi kaçakçılığını önlemektir “dedi.

 

Ziyaret sonrası ikramların ardından hatıra resimleri çektirilerek plaket ve çiçekler taktim edildi.