Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanlığı olarak Döner Sermayelerimiz emekliliğe yansıtılsın ve fiili hizmet zammı verilsin adı altında Türk Sağlık Sen Genel Merkezinin düzenlemiş olduğu imza kampanyasını Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı müdürlüğün de son standını açtı.

Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanlığınca Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü'nde düzenlenen imza kampanyasına Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğünün personellerince büyük ilgi gördü.

Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin; Türk Sağlık Sen Genel Merkezimizin düzenlemiş olduğu Döner Sermayelerimiz Emekliliğimize Yansıtılsın ve Sağlık Çalışanlarına Fiili hizmet zammı verilsin dilekçe kampanyasına Nevşehir İl genelinde yaklaşık 1500 dilekçe ile büyük teveccüh gösteren sağlık personeline katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Biz Türk Sağlık Sen olarak Sağlık çalışanlarının Haklı mücadelesin de üzerimize düşen görevi yerine getirmek için ne gerekiyorsa sonuna kadar takipçisi olacağız ifadesini kullandı.

Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanlığınca Nevşehir de yapılan imza kampanyasında elde edilen dilekçeler Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulmak üzere Türk Sağlık Sen Genele merkezine bugün itibari ile gönderildi.