Nevşehir ve ilçelerinde bugün günün gelişen olaylarından sizler için derlediğimiz kısa başlıklarla haberleri veriyoruz. İşte Nevşehir Merkez ve ilçelerinde meydana gelen günün son dakika gelişmeleri ve öne çıkan haberler.

Nevşehir'de Otomobil Hırsızlığı Olayına Karışan Sabıkalı Hırsız Yakalandı

Nevşehir'den ise bir otomobilin çalınması olayı ile ilgili olarak Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri düzenledikleri ortak çalışmalarda olayların zanlısı olarak belirlenen 3 şahsı kıskıvrak yakaladılar. Yakalanan hısızlık zanlıları gözaltına alındı.

Nevşehir'de çocukların kavşakta tehlikeli havuz keyfi

Nevşehir'de 35 dereceye ulaşan aşırı hava sıcaklığından bunalan çocuklar tehlikeye aldırış etmeden kavşaklardaki süs havuzunda yüzerek serinliyor. Fotoğraf Nevşehir merkez Ürgüp yolu Esentepe mahallesindeki kavşakta bugün çekildi. Çocuklar bisikletleri ile birlikte hemde en işlek yol ortasında ki kavşakta bakın tehlikeye rağmen nasıl serinlemeye çalışıyorlar. Görüntüleri görünce şu soruyuda sormadan edemedik: Peki, bu çocukların annesi babası yokmu ilgilenen? Yazık çok yazık...  

Bu konser kaçmaz...

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antik Kent Konserleri kapsamında 17 Temmuz 2018 - Salı / Saat: 20:00'da "Paşabağları" ören yeri'nde ücretsiz halk konseri verilecektir. 

Nevşehir'de Trafik kazaları bir türlü son bulmuyor!

Nevşehir'de her gün yeni bir çok trafik kazası meydana geliyor. Bugünde gün içerisinde sıcak asfalt yol yapım çalışmaları devam eden Avanos yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında Çöp kamyonu ile otomobil çarpıştı.İlk belirlemelere göre otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Öte yandan Avanos-Kayseri karayolu üzerinde meydana gelen diğer başka bir kazada ise hafif ticari marka bir araç şarampole uçtu. 3 kişi yaralandı. Gün içerisinde Avanos yolu, Nar kasabası Topuzluhan tesisleri önü başta olmak üzere Nevşehir'in pek çok farklı noktalarında 5 in üzerinde trafik kazaları meydana geldi. Lütfen Trafik kazalarına uyalım...

Nevşehir'in Derinkuyu İlçesinde bir yılda 950 plaka basıldı.

İlçe Esnaf ve Sanatkârlar ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığında plaka basım ilgi görüyor. Oda Başkanı Mustafa Sarı gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bir yılda 950 adet civarında plaka basımını gerçekleştirdik. Standartlara uygun plaka basım işi dışında vatandaşlarımıza SRC (Yük ve yolcu taşıma araç belgesi) ve araç muayene hizmetlerinde yardımcı oluyoruz. Girişimlerimiz sonucu vatandaşlarımız ilçemizde ayda iki kez de araçlarını muayene ettirmeye başladılar.