İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya Nevşehir'de ailelerden büyük destek geldi. Nevşehirli vatandaşlar, evlatlarını zehirleyen Türk gençliğinin katili ve vatan haini Uyuşturucu satıcılarınında "Terörist" sayılmasını istediler. 

Hiç acımayın, ayaklarını kırın

Nevşehir Emniyet Müdürlüğünün, madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele konusunda çok başarılı işlere imza attığını söyleyen vatandaşlarımız Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'a teşekkür ederken, Allah Müdürümüzden razı olsun, Nevşehir bu pisliklerden sizin sayenizde kurtulacak inşallah dediler.

Uyuşturucu satanlarda Terörist sayılsın 


İçişleri Bakanı Soylu'nun dün ki yaptığı açıklamada ; Polise verdiği talimatla gördüğünüz yerde "Uyuşturucu satıcısının ayağını kırın" sözleri içinde helal olsun az bile söylemiş, bunların ayaklarını değil kafalarını kırmalısınız şeklinde destek verdiler.

Süleyman Soylu'dan Polis'e Talimat; "Ayağını Bacağını Kırın!"
Uyuşturucu satanlarda Teröristtir...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “PKK bizim için nasıl bir tehditse, PKK’lı teröristlere ne yapıyorsak uyuşturucu satıcılarına da aynı şekilde davranmak zorundayız” dedi. PKK’nın uyuşturucudan elde ettiği yıllık gelirin 1,5 milyar dolar olduğunu söyleyen Soylu, “Okulun çevresindeki uyuşturucu satıcısının ayağını kırmaya polis görevlidir” diye konuşmuştu.
Süleyman Soylu: "Kırın ayağını, suçunu bana atın"
Bakan Soylu, 2018'de uyuşturucu illetinin belini kırmanın kendilerinin temel sorumluluğu olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Bir uyuşturucu satıcısını gördükleri zaman, beni ne kadar kınarlarsa kınasınlar, ne kadar eleştirirlerse eleştirsinler, o uyuşturucu satıcısının ayağını kırmayan polis görevini yapmamış demektir. Benim ülkemin gencinin canına mal olacak, onu zehirleyecek ve aileleri huzursuz yapacak bir kişiye gereğini yerine getiren suçunu bana atsın. Suçu neyse 5, 10 ya da 20 yıl içeride yatmaksa yatarım. 2018 yılında bunların tepesine çökeceğiz ve milletimizi bu illetten kurtaracağız."

2 YILDIR SÖYLÜYORUM, KİMSE GİDİP AYAK KIRMADI
Soylu şunları söyledi:
"Yargıya güveniyorum, çünkü bu konuda görevini tam yapıyor. Ben olayın büyüklüğüne dikkat çekmek için bu ifadeyi kullandım. Kararlı olmalıyız, kararlılığımızı göstermeliyiz. Başka türlü dikkat çekemeyiz. İki yıldır bunu söylüyorum, hiçbir polis gidip ayak kırmadı."


Bu gencecik yavrulara kıyan, geleceğini karartan,aileleri ağlatan, pisliklere acımayın. Kolunu bacağını kırın!