Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman ve Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, DERSİAD Nevşehir şubesine iade-i ziyarette bulundular. 

Derneklerine iade-i ziyarete gelen konukları, DERSİAD çalışmalarını ilgi ve memnuniyet ile izlediklerini beyan ettiler.
  

Ziyarette, Ülke ve bölge sorunları ile yapıcı çözümler konusunda istişarelerde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette sohbetin Ana konusunu ise Nisan ayı içerisinde yapılması planlanan "Referandum" oldu. 

Dersiad Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek; "Her zaman olduğu gibi, ülkemizin büyük ülkeler arasına girme mücedelesinde mihenk taşı olacak Anayasa değişikliği ve partili Cumhurbaşkanlığına geçiş sürecinde de Dersiad Nevşehir Şubesi olarak devletin ve milletin hizmetinde olacaklarını beyan etti".

Dersiad Genel sekreteri Av. Mehmet YÜCEL ise "Kişinin bilmediğinden korkacağını ve düşmanı olacağını, önümüzdeki süreçte anayasa değişikliğinin halkımıza en güzel bir şekilde anlatılarak tereddütü olanların bu tereddütlerinin giderileceğini, referandumun milletimiz için ikinci bir demokrasi ve özgürlük bayramı olacağını ifade" etti.

DERSİAD Ziyaretleri için konuklarına teşekkür eden Dersiad Yönetim Kurulu Üyesi İş Adamı Necdet Civelek ise, "Bu memleket hepimizin ve birlikte el ele vererek Birlikte hareket ettikten sonra çözemeyeceğimiz, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir engel yok. Yeter ki Benleri bir tarafa koyup Biz diyebilelim. Biz DERSİAD olarak, Nevşehir iş dünyasında arzuladığımız bu birlik ve beraberliği tabana kadar yaymayı hedefliyoruz. " dedi.