Dünya Erdemli Sanayici ve İş adamları Derneği  Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Türk Telekom İl Müdürü Yavuz YAPAR'ı makamında İadei Ziyarette bulundular.

Dersiad Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek daha önce hayırlı olsuna ziyaretimize gelip bizi onurlandıran müdürümüz Yavuz YAPAR’a  iadei ziyarette bulunmaktan çok mutlu olduklarını ifade etti.

Dersiad yönetiminin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Telekom il müdürü Yavuz YAPAR ,Dünya Erdemli Sanayici ve İş adamları derneği Nevşehir şube başkanı  Ercan Civelek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Türk Telekom il müdürü Yavuz yapar, Nevşehir de  dolar ve avro hususunda  açıklama yapan İLK sivil toplum kuruluşu olarak, hemşehrilerimize bu yabancı paralarını bozdurup altın veya TL'ye geçilmesiyle ilgili Kamuoyunu bilinçlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim dedi.

Dersiad şube başkanı Ercan CİVELEK , bu bir vatandaşlık görevidir, kaldı ki biz vatan ve millet aşkına15 temmuzda Dersiad ailesi olarak şehrimizde ve tüm yurtta ilk dakikalarda sokaklara çıkan kişileriz bu vatan hepimizin biz millet olarak hiçbir yere sığanamayız, ALLAH’ bizleri böyle bir duruma düşmekten muhafaza etsin, zamanın şartları neyi gerektiriyorsa üzerimize ne düşerse onu vatan ve millet adına hiç geciktirmeden yapmak vatandaşlık görevimizdir.

Geçtiğimiz  günlerde İşadamları derneği olarak Dolar ve Euro yerine türk lirasına destek vermemiz hususunda TÜM Üyelerimiz olarak Hem kendimiz yerine getirdik hemde acizane kamuoyuna bu kampanya ya katılmaları hususunda  açıklamalar yaptık. 

          Ercan CİVELEK, Ayrıca tüm YURT Genelinde vatandaşlarımıza Dolar ve EURO Hususunda gösterdikleri üstün duyarlılıklarından dolayı gıpta ettiğini ve şimdi de sıranın yerli üretimi desteklemek gerektiğini böyle bir kampanya ya çok çok acil ihtiyaç olduğunu belirtti.

Böylece YERLİ sanayi kalkınırsa tüm ülke sosyo ekonomik olarak kalkınır, istihdam artar işsizlik azalır, böylece refah seviyesine adım adım gidilmeye başlanır. TÜM MÜTEŞEBBİSLERİMİZ  hiç durmadan hiç yılmadan çalışıp üretmemiz  ve ekonomik badireleri atlama hususunda böylece memlekete yardımcı olamamız şarttır; onun için hiç durmadan üreterek yola hızla devam etmemiz gerekir. Tüketen vatandaşlarımıza ise yerli malını alıp tüketmekle üzerlerine düşeni yaparak memlekete faydalı işler yapmış olurlar.

Ziyarette  günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ve DERSİAD şube başkanı Ercan CİVELEK’İN  teşekkür plaketi takdimi ile son buldu.