Program girişinde gelen konuklara Gülsuyu, Lokum, 1 adet Gül Demeti, Hurma, Peygamberimize yazılmış "Fahr-i Alem - Habib-i Hüda Hz. Muhammed Mustafa" adlı kitap ücretsiz olarak dağıtıldı.

Proğrama  İl dışında başka bir programa davetli olduğu için, Genel Sekreterimiz Dr. Atila Oğuz Boyalı katılamadı. Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı Bülent Filizer, Mali Hizmetler Başkanı İsmail Oymak, Hastane Yöneticisi Dr. Hakan Serçe, Başhekim Op. Dr. Ömer Anlar, Başhekim Yrd. Op. Dr. Ahmed Ahmi Savcı, Diş Sağlığı Merkezi Dt. Vural Özçelik, Hastane Doktorları ve Sağlık Çalışanları ve Hasta yakınları katıldı.

Program Sunumunu Hastane İmamı İsmail Ersan yaptı. Tüm Şehitlerimize Saygı Duruşu ve İstiklal Maarşı’nın okunuşu ile başlandı. Kuran'ı Kerim Tilavetini Program açılışında Gülşehir Aile Hekimi Dr. Murat Nurkan Demir okudu. Günün önemi hakkında konuşmayı  Emekli İmam Hatip Hafız Cemil Usta Hoca "Rahmet ve Şefkat Peygamberi Hz. Muhammed (S.A.V) efendimizin  günlük yaşantısından kısa kısa kesitler verdi, örnek tablolar" anlattı.

Türk Tasavvuf Musiki Konserinin Solisti Kozaklı Fizik Tedavi ve  Rehabilitasyon tesisimizde halen Hastane Yöneticisi olarak görev yapan ve ayrıca konservatuar eğitimi almış,  Dr. Hakan Bayraktar ve Konser Ekibi Hastanemizde de Muhteşem bir Konser verdi. Türk Tasavvuf Musikisinden Peygamberimize bestelenmiş  Ezgi ve Naatları seslendirdi, salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Konser Sonuda Dr. Hakan Bayraktar : "Programı Tertip eden, Hastane Yöneticileri  ve Emeği geçen Tüm Kamu Hastaneleri Birliği Personellerine Teşekkür ediyorum." dedi.