Nevşehir Belediyesi  tarafından sürdürülen Devlet Hastanesi Şifa Meydanı  yol genişletme ve çevre düzenlemeleri kapsamında ,hizmete sunulması planlanan otoparklardan 400 araçlık park hizmete kazandırıldı. Devlet Hastanesinin hemen arkasında oluşturulan ve 2 bin 600 araçlık otoparkın asfaltlanması çalışmalarında da sona gelindi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in denetiminde sürdürülen çalışmalarda, Devlet Hastanesinin hemen arkasında bulunan otoparkın  24 kişilik Nevşehir İl Özel İdaresi  Yol Ulaşım Asfalt ekibi tarafından asfaltlanması çalışmaları son aşamaya getirildi. Asfaltlanan bölümlerde de araçların yoğun şekilde park yaptıkları gözlendi.Diğer yanda  düzenleme çalışmaları çerçevesinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yanında oluşturulan 400 aracın park yapabileceği alanda hizmete kazandırıldı.

Ambulans ve Acil Servis yolunun kilitli parke taşı ile döşenmesi çalışmalarının da artık son aşamaya getirildiği düzenleme ve çevre düzenleme çalışmaları halkında beğenisini kazanıyor.

Devlet Hastanesi Şifa Meydanı’nda işadamı Ulutaş Dirlik’in ailesi adına yaptıracağı Darüşşifa camii ve sosyal tesis alanındaki çalışmalar ise aralıksız sürüyor.