Bir yolculuktur yaşam, bir yandan boşalan bir yandan dolan kum saatinin tanecikleri gibi. Bir yolculuktur yaşam, anne karnında başlayıp beyaz kefenle biten. Bu yolculuğun hemen her aşamasında sağlık çalışanlarının bizimle olduğunu anlatan kareleri kendisi de bir sağlık çalışanı olan Derya Yazar’ın objektifinden “Yaşamdan Ölüme” adlı fotoğraf sergisinde bulabilirsiniz.

 

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi Konferans Salonunda Hastane Personelimiz Derya Yazar tarafından "Yaşamdan Ölüme Fotoğraf Sergisi" açıldı. Sergi açlılışını Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Dr. Atila Oğuz Boyalı, İdari Hizmetler Başkanı Bülent Filizer, Hastane Başhekimi Op. Dr. Ömer Anlar, yaptı. Ayrıca Mali Hizmetler Başkanı İsmail Oymak, Hastane Yöneticisi Dr. Hakan Serçe,  Tesisi Yöneticileri, Doktorlar, Misafir konuklar, ve çok sayıda, Hastane Personelide Fotoğraf Sergisine katıldı.

 

Konu hakkında Derya Yazar Şunları kaydetti."Bu benim ikinci kişisel sergim bu çalışma yaklaşık iki ay sürdü. Sergideki Fotoğrafların tamamı Genel Sekreterliğimize bağlı tesislerimizde ve kendi hastane ortamı, personelimiz model olarak kullanılarak Türkiyede ilk defa böyle bir Sağlık üzerine Fotağraf Sergisi açılmıştır. Hastanemizde açılmasında emeği geçen ve katılımları ile onurlandıran Tüm idareci, personel ve arkadaşlarıma çok Teşekkür ediyorum." dedi.

 

Ayrıca Hemşirelik Haftası kutlamalarına denk gelen ve bu sergi ile hastanemizin tanıtımına verdiği katkısından dolayı, Genel Sekreterimiz Dr. Atila Oğuz Boyalı tarafından Derya Yazar'a plaket takdim edildi.

 

Sergi 12 Mayıs 2014 Pazartesi Saat:15.00’de Nevşehir Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda açıldı  ve dört gün boyunca devam etikten sonra Kapadokya Forum’da sergilenecektir.

 

Nevsehir KHB Haber : Ahmet Ak  -  www.nevsehirkhb.gov.tr