Nevşehir Din-Bir-Sen Şube Başkanı Sayın Menderes ATEŞ son günlerde Gazze'de yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
KUDÜS DAVAMIZ...
İsrail'in Gazze’de başlatmış olduğu insanlık dışı saldırıları şiddetle ve esefle kınıyoruz. İsrail'in bu zulmü insanlığa sığmayan fiiliyatlardır. Biran önce bu zulmün durmasını ve bu yapılan zalimliğin hesabının İsrail’den sorulmasını istiyoruz. Bu saldırılar karşısında Her daim Gazzeli kardeşlerimizin yanında olmaktan asla çekinmeyecek Kudüs davasında muzaffer olana kadar bu davanın haykıranları olmaktan asla yılmayacağız. 
     Mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakırken bizlerinde davamızı savunurken samimi olmamız gerektiğini hatırlatmak isterim. Her ne kadar ülkemizde en çok satılan ürünler arasında İsrail-Yahudi malları olsa da bizler Müslümanlar olarak Filistin’de kurşunlanan yavrularımıza karşı bir sorumluluğumuzun olduğunu unutmamalıyız. Nitekim Filistin’e destek mitinglerinde kardeşlerimize destek olsak ta elimizdeki sigaradan üzerimizdeki gözlüğe kadar Yahudi malıyla bezenmiş olmak bizim bu davada samimi olmadığımızın bir neticesidir. Bu zulme karşı söylemlerimizi protestolarımızı İsrail mallarını ve Yahudi lobisini boykot ederek eylemleştirmeye başlamamızı temenni ediyorum.
       Allah hepimizi bu davada samimi ve kararlı eylesin. Allah bize bu davada zafer nasip edene kadar gözümüz gönlümüz ve dualarımız Filistin ile beraber olacaktır. Rabbim Filistin’deki Doğu Türkistan’daki Suriye’deki Iraktaki ve dünyanın dört bir yanındaki mazlum kardeşlerimizin yardımcısı olsun.
                                                                                                                           DİN-BİR-SEN NEVŞEHİR ŞUBE BAŞKANI
                                                                                                                                        MENDERES ATEŞ