Nevşehir Diyanet-Sen İl Başkan Yardımcıları Hüsrev Öndegelen, Ahmet Aydemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Aydın ve Mehmet Karaşahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemiz www.fibhaber.com Haber merkezini ziyaret ederek Gazetemiz genel yayın Müdürü Fikret Çapacı ile bir süre sohbet ettiler.

Ziyarette konuşan Nevşehir Diyanet-Sen İl Başkan Yardımcısı Hüsrev Öndegelen, “Kamuoyuna haber ve bilgi akışını zamanında ve tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunlara ayna tutmak için gece gündüz demeden, zaman zaman çok zor şartlar altında çalışan gazetecilerin, dünyanın en önemli mesleklerinden birini icra ediyorlar. Bu nedenle siz değerli FİB Haber çalışanlarının 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününüzü kutluyoruz” dedi.

Nevşehir Diyanet-Sen İl Başkan Yardımcısı
Ahmet Aydemir'de, "Sizler gerçekten bu Nevşehir'in emeği fazla olanlardansınız. Çok kutsal bir görev ifa ediyorsunuz. Nevşehir'i tanıtmak Nevşehir'in sorunlarını dinlemek Nevşehir'i başka illere başka ülkelere anlatabilen sizlersiniz. Biz de üzerimize ne düşüyorsa her zaman sizlerin yanınızdayız,  Bizler de sizlinle birlikte bir aile gibiyiz. İyi ki varsınız diyorum” ifadelerini kullandı.

FİB Haber.Com Gazetemiz genel yayın Müdürü Fikret Çapacı'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.