Kayseri Adalet Komisyonu tarafından yapılan son dakika açıklamasında sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı duyuruldu.
Kayseri Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu tarafından Kayseri-Nevşehir-Boğazlıyan Ve Yozgat Ceza İnfaz Kurumlarında Çalışmak Üzere Sözleşmeli Olarak İnfaz Ve Koruma Memuru, Cezaevi Katibi, Şoför, Bilgisayar Teknisyeni, Elektrik Teknisyeni, Sıhhi Tesisat Teknisyeni, Sağlık Memuru, Aşçı Ve Kaloriferci, unvanlarında yapılacak olan sınavlara başvuruda bulunup, yapılan incelemede başvuruları değerlendirilerek kabul yada red şeklinde belirlenen adaylara ilişkin listelerle başvuru şartlarını taşımadıkları için başvuruları reddedilenlere ilişkin ret kararı aşağıda ilan edilmiştir. İş bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca posta ile tebliğ yapılmayacak.

İnfaz ve Koruma Memurluğu için müracaat eden adaylar için aday tespit listelerinde isimlerinin karşısında "Kabul" yazan adayların boy- kilo ölçümleri,
Bayan İnfaz ve Koruma Memurluğu adayları için 13 Kasım 2017 tarihinde saat :13.00'dan,
Erkek İnfaz ve Koruma Memurluğu adayları için 14 Kasım 2017 tarihinde saat :09.00'dan itibaren Kayseri Adalet Sarayı karşısında bulunan Kayseri Bölge Adliye Mahkemesinde yapılacak.
Adayların boy ve kilo ölçümü için belirtilen saatten en az 1 saat önce Kayseri Bölge Adliyesi Mahkemesinde hazır bulunmaları gerektiği hususu ihtaren tebliğ olunur.
Sıralamaya giren İnfaz ve Koruma Memuru adaylarının aşağıda belirtilen evrakları 20 Kasım 2017 ile 24 Kasım 2017 tarihleri arasında Kayseri Adalet Komisyonu Başkanlığına teslim etmeleri gerektiği hususu ihtaren tebliğ olunur. (İl dışında ikamet eden adayların istenilen evrakları mahalli Cumhuriyet Başsavcılıkları veya Adalet Komisyonu Başkanlıkları aracılığı ile göndermeleri gerekmektedir.)
Ceza İnfaz Kurumu Katipliği Uygulama sınavı 20/11/2017 tarihinde Saat: 14.00'te Kayseri Adalet Sarayında yapılacaktır. (Adayların sınav saatinden en az 1 saat önce Kayseri Adalet Sarayında hazır bulunmaları gerekmektedir.)
Şoför Uygulama (Direksiyon) sınavı 23/11/2017 tarihinde saat : 09.00'da Kayseri Adalet Komisyonunda hazır bulunulmasına müteakip Komisyonumuzca belirlenen güzergahta yapılacaktır. (Adayların sınav saatinden en az 1 saat önce Kayseri Adalet Komisyonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.)