NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Yönetimi İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette oda başkanı Emniyet Müdürü Kalayoğlu’nu pazara davet etti.

Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar odası Başkanı Selim Özmen ve beraberindeki oda yönetimi il emniyet müdürü Metin Kalayoğlu’nu ziyaretle birlikte Nevşehir’de yeni bir kampanyaya start verdi.

Nevşehir Protokolünü Modern Pazaryerini gelip görmeye ve alışveriş yapmaya davet kampanyasının içeriğini de İl Emniyet Müdürü Kalayoğlu ile paylaşan Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Nevşehir Belediyesinin ilimize kazandırdığı modern pazaryerinde halka önemli kolaylıklar sunduklarının da altını çizdi.

Nevşehir pazaryerinde halkımızın bir alışveriş merkezinde ne varsa aynı rahatlıkta alışverişini yapabildiğine değinen Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar odası başkanı Selim Özmen, “Nevşehir Belediyemizin ilimize kazandırdığı Türkiye’nin en modern pazaryerlerinden biri olan pazarımızda halkımız alışveriş merkezlerinde nasıl ferah bir ortamda alışverişini yapıyorsa burada da aynı şekilde alışverişini yapabiliyor. Alışveriş araçlarımın yanında küçük çocukları ile pazarımıza gelen vatandaşlarımıza özel araçlarımızda mevcut. Üstelik küçük çocuklarını oluşturduğumuz çocuk bakım alanına emanet ederek çocukları oyun oynarken onlar daha rahat alışverişlerini yapabiliyorlar. İl Emniyet Müdürlüğündeki görevinizde sizlere başarılar diliyoruz. Ve sizi, ailenizi ve tüm emniyet müdürlüğü personellerimizi pazarımızı gelip görmeye, alışveriş yapmaya davet ediyorum” dedi. 

İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ve beraberindeki yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, kendisinin Ankara’da ve daha önce görev yaptığı illerde genelde Pazardan alışveriş yapmaya özen gösterdiğine dikkat çekerken, en kısa zamanda pazaryerine geleceğini söyledi.