Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıd. Albay Dursun Ertuğrul ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel'i ziyaret etti.

 

Vali Savaş, Emniyet Müdürü Yüksel'i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yüksel de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

 

Yüksel'i, Nevşehir Milletvekilleri Feralan, Gizligider ve Göktürk, İl Jandarma Komutanı Ertuğrul ve Belediye Başkanı Ünver de makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

Derinkuyu Kaymakamı Mithat Can Kutluca, Avanos Belediye Başkanı Mustafa Körükcü, Ak Parti Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, İş Adamı Bekir Paslanmaz, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök ve Yönetim Kurul Üyeleri, Uzer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Sacit Uzer de, İl Emniyet Müdürü Yüksel'i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.