Nevşehir eski Belediye Başkan yardımcılarından Cafer Okur toprağa verildi.

Dün geçirdiği kalp krizi sonrasında 62 yaşında vefat eden Cafer Okur, Kurşunlu Camiinde İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Göre Beldesi’nde toprağa verildi. Cafer Okur’un cenaze namazına, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş ve eski Nevşehirspor yöneticileri de katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından Cafer Okur’un cenazesi,  Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göre beldesinde toprağa verildi. 
Evli ve 3 çocuk babası olan Cafer Okur, Nevşehir Belediyesi’nde 15.11.1999 tarihinde Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.  Okur,  bu görevi emekli olduğu  14.02.2012 tarihine kadar devam ettirdi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Okur, 1999 –2012 yılları arasında Nevşehir Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştu.

Allah rahmet eylesin

FİB Haber.com ailesi olarak; Hayatını kaybeden merhum Cafer Okur'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ

"Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156)