Konya eski Milletvekili Saffet Sert ve Nevşehir eski Milletvekili Abdülkadir Baş, Bağımsız Milletvekili Adayı Lutfullah Kayalar'a destek amacıyla Yozgat'a geldi.

 Konya eski Milletvekili Saffet Sert ve Nevşehir eski Milletvekili Abdülkadir Baş, Bağımsız Milletvekili Adayı Lutfullah Kayalar'a destek amacıyla Yozgat'a geldi. Yozgat kent merkezindeki seçim karargahını ziyaret eden Sert ve Baş, daha önce mecliste birlikte çalıştıkları Kayalar'ın Türkiye'de tıkanmış olan siyasetin önünün açabilmek üzere Yozgat'tan aday olduğunu, kendilerinin de destek amacıyla Yozgat'a geldiklerini söylediler. Sert ve Baş, Yozgat'ta kısa bir gezinti yaptıklarında Yozgatlının vermiş olduğu desteği görebildiklerinin de altını çizerek, ''Sayın Kayalar Yozgat'tan milletvekili seçildiğinde sadece Yozgat'ın değil, Türkiye'nin de kaderini değiştirecek adımlar atılacaktır'' diye konuştular.

 

SANAYİ ESNAFINI GEZDİ
Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Lütfullah Kayalar, seçim çalışmalarını sanayi esnafı ile bazı özel sektöre ait fabrikalarda çalışan işçilerle görüşerek sürdürdü. Kayalar, sanayi esnafı ve işçilerin sorunlarını dinledi. Yozgat'ta işsizliğin ortadan kaldırılıp, göçün önüne geçilebilmesi için kendi dönemlerinden çıkarttıkları OHAL teşvik yasası gibi imtiyazlı bir yasanın çıkartılması gerektiğine dikkat çeken Kayalar, ''Allah kısmet etti, verilen imkanları değerlendirip, halkımızın menfaatleri, refahı, huzuru için kullandık. Yine imkan verilirse aynı şekilde kullanmaya devam ederiz'' dedi. 
Kayalar, bu seçimde seçmenin Yozgat ve Yozgatlıya; vefasızlar diyenlerle, 'hayır onlar benim insanım, benim dostlarım, onlar benim kardeşlerim' diyen görüş arasında bir tercih yapacağını da sözlerine ekledi.