Nevşehir'de Seyyit Salgın tarafından kurulan "Nevşehir Eskimeyen Dostlar Platformu" Nevşehir gündemin adresi FİB Haber Merkezini ziyaret etti.

Ziyarette, ahde vefa bağından yola çıkarak kenetlendiklerini ve "Eskimeyen Dostlar Platformu"adı altında birleşerek Nevşehir'de yüz elli kişilik bir platform olmayı başardıklarını belirten Platform Başkanı Seyit Salgın, Platform 
Başkan Yardımcımız Mustafa Eken ile birlikte Nevşehir'de kurum kuruluş ve sivil toplum kuruşu ziyaretlerini sürdürdüklerini ifade etti.

Salgın, Nevşehir'in en çok takip edilen medya organı olarak başarılı çalışmaları için FİB Haber Merkezine teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı da, "Nevşehir'de milli ve manevi değerlerimizi kendilerine ilke edinerek, ahde vefa duygusunu yaşamayı ve yaşatmayı ilke edinen değerli hemşehrimizin bu nazik ziyareti bizleri ziyadesiyle gururlandırmıştır. Kendileri ilerleyen günlerde şehrimizde güzel çalışmalara imza atacaklarını ifade ederek projelerini bizimle paylaştılar. Biz de her konuda kendilerine destek olacağımızı belirterek, Nevşehir'de birlik ve beraberliğin artması adına yürüttükleri çalışmalardan ötürü kendilerine teşekkür ettik" şeklinde konuştu.