Milletvekili İrtibat Bürosu Açma Sözü Verdi: Nevşehir esnafı “Tekiner” dedi

İlçe ve Köy çalışmalarının yanı sıra İl merkezine de ağrılık veren Bülent Tekiner, esnaflarla bir araya geldi, destek sözü aldı

NEVŞEHİR (Merkez) – CHP’li Bülent Tekiner, seçim kampanyasına kent merkezinde devam etti. Aday olduğu günden itibaren gerçekleştirdiği çalışmalarla Cumhuriyet Halk Partisi’nin kentteki oy potansiyelini yükselten Tekiner, esnafları ziyaret ederek sohbet etti.

 

MİLLETVEKİLİ İRTİBAT BÜROSU AÇIYOR

Dört yılda bir, seçimden seçime gelerek oy isteme döneminin kapandığını dile getiren Tekiner, kent merkezinde Milletvekili irtibat bürosu açacağını açıkladı. Halkın siyasi ilişkiler üzerinden mağdur edilmesinin önüne geçmek ve Nevşehir’in milletvekili olabilmek adına böyle bir karar aldığını dile getiren Tekiner, “Bizim iktidar dilimizde ayrıma yer yok. ‘Sen şucusun, sen bucusun. O Alevi, bu Sünni. O Türk, bu Kürt’ diyerek kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bunun ilk adımını da Nevşehir’e Milletvekili irtibat bürosu açarak atacağız. Artık CHP’lisi, AKP’lisi, MHP’lisi kendileri için çalışmaya hazır olan bir vekillerinin olduğunu bilecekler. ‘O CHP milletvekili, benim sorunumu çözmez’ dönemini kapatacağız. Torpil dönemini kapatacağız. Ankara’da dayı olan değil, Nevşehirliler için evi olan bir vekil olacağım” dedi.