Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binasının hemen arkasında daha önceki İl Müdürü Muzaffer Çintimar döneminde sporculara yönelik soyunma odaları olarak inşa edilen bina yıkıldı. Yerine inşa edilecek olan yeni gençlik merkezi binası inşaatına ise bu ay içerisinde başlanacağı bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 3 nolu çim futbol sahasının soyunma odalarının yerine yeni Gençlik Merkezi yapılması için çalışmalar başlamıştı. İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Damat İbrahimpaşa Spor Salonu’nun yanındaki 3 nolu çim futbol sahasının soyunma odalarının bulunduğu alanda bir yıl içerisinde tamamlanması planlanan Gençlik Merkezi’nin hafriyat çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Yaklaşık maliyetinin 1 milyon 733 lira olan Gençlik Merkezi’nin ihalesinin tamamlandığı ve yer tesliminin yapıldığı yeni gençlik merkezi 350 günde tamamlanması öngörülüyor.

İl Müdürü Mustafa Ünlüer bir yıldan daha kısa sürede tamamlanması planlanan Gençlik Merkezi’nde gençlerin sosyal alanda faaliyet gösterebileceği gibi içerisinde yer alan çok amaçlı spor salonuyla spor yapma imkanı da bulacaklarını kaydetti.

Gençlerin Gençlik Merkezi’ndeki spor tesislerinde boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirerek sokakların ve internetin zararlarından uzak kalacaklarına inandıklarını ifade etti.
Haber:Ali Çamur