Nevşehir Gençlik Merkezi'nin Acı Günü... Nevşehir’de bu akşam meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ayşegül Kaplan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü yasa boğdu.
Bu akşam saatlerinde Nevşehir Devlet Hastanesi yolunda meydana gelen trafik kazasında araç yoldan karşıdan karşıya geçen 2’si kadın bir çocuğa çarptı. Meydana gelen trafik kazasında Gençlik Merkezi’nde çalışan Ayşegül Kaplan (35) hayatını kaybetti.
Ayşegül Kaplan evli ve 2 kız çocuk annesi idi. Kaplan bugün son olarak kendisine ait olan sosyal paylaşım sayfasında ise son paylaşımı ise kızlarına özeldi. Kaplan son paylaşımında  ‘’BİR KIZI OLMALI İNSANIN,Canını emanet ettiğin, elin, ayağın, gözün, kulağın, her şeyin. Bir kızı olmalı insanın.
Bir hata yaptığnda, gözlerinin içine baktığın, bakar bakmaz masumiyetiyle saniyeler içinde eridiğin, vefasına taptığın’’ sözlerini paylaştı.
Ayşegül Kaplan son paylaşımından 6 saat sonra ise trafik kazasında hayatını kaybederken canı gibi sevdiği, taptığı kızlarından ölüm ayırdı

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.fibhaber.com haber sitesi olarak Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesine başsağlığı dileriz.