GÖRBİR’den Konut Projesi

NEVŞEHİR(MHA) Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği üyelerine ve engelli Vatandaşlara yönelik bir konut projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, Nevşehir il merkezinde ERAS blokları olarak bilinen alanda 100 konutluk bir proje için başvuru almaya başladıklarını açıkladı.

Amaçlarının ilimizde yaşayan engellilerin başlarını sokabilecekleri bir ev sahibi olmalarına yardımcı olmak olduğunu dile getiren Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, “İlimizde engelli Vatandaşlarımızın başlarını sokabilecekleri, uygun şartlarda ödeme yapabilecekleri bir konut projesini başlatmış bulunmaktayız. ERAS bloklarının bulunduğu alanda gerçekleştirmeyi planladığımız konut projemize başvuruları almaya başladık. 100 civarında konut inşa edilmesini planlıyoruz. Bu projemizden yararlanmak isteyenler 10 bin TL peşin ve ayda 500 TL ödemelerle projemize dahil olabilecekler. 130 Metre karelik konutlardan oluşacak olan konut projemize katılmak isteyen engelli ailelerimiz ve Nevşehirliler derneğimize başvuruda bulunabilirler. 3-4 yıl içerisinde projeyi tamamlayarak engelli ailelerimizi konut sahibi yapmak istiyoruz” açıklamalarında bulundu.