Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi bünyesinde aylık periyotta yayınlanan ‘Neü Aktüel’ gazetesi, ‘Nisan 2014’ sayısı ile birlikte ‘23 Nisan Çocuk Özel Eki’ çıkarıyor.

Son yıllarda ülkemizde oldukça önem verilen medya okuryazarlığı eğitimi ve çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla hazırlanan derginin içeriğinde ilköğretim öğrencilerinin ‘Bence Medya…’ başlığı altında kaleme alacakları yazılar ve çizecekleri resimler yer alacak.

Dergide her türlü medya kanalına ilişkin (gazete, radyo, televizyon, bilgisayar, kitap vs.) görüşler, medya araçlarının olumlu ya da olumsuz etkileri, medya okuryazarlığının katkıları gibi konular, öğrenciler tarafından ele alınacak. 1 ve 4. sınıflar resimleri, 5 ve 8. sınıflar kompozisyonları ile dergiye katkı sağlayabilirler.

Hazırlanan yazı ve resimlerin 11 Nisan 2014 günü saat 17:30’a kadar öğrencilerin kişisel bilgileriyle (ad, soyad, yaş, okul, sınıf ve vesikalık fotoğraf) birlikte e-posta yoluyla [email protected] adresine gönderilmesi ya da Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü, Basın ve Halkla İlişkiler Birimi, 2000 Evler Mah. Zübeyde Hanım Cad. 50300/NEVŞEHİR adresine ulaştırılması gerekiyor.