Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekillleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, THY Müdürü Osman Hacımahmutoğlu ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ile beraber Ankara'da AnadoluJet Başkanı Said Şamil Karakaş'ı ziyaret ettiler.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, uçuş sefer saatleri ve sefer sayılarının artırılması ile ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdik dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Kapadokya Bölgemiz için faydalı bir görüşme oldu. İnşallah bu yapılan görüşmenin sonucu hem Nevşehir için hem de AnadoluJet için faydalı olur." ifadelerini kullandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk te, "Görüşmelerimizde Antalya'dan Kapadokya Havalimanı'na uçuş yapılmasıyla ilgili taleplerini ilettiklerini ve görüşmelerin oldukça olumlu gerçekleştiğini ifade etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de, "Anadolujet ile verimli bir toplantı yaptık. Çok güzel haberler yakında..." dedi.

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ise; "Kapadokya Havalimanı’na halihazırda gerçekleşen bölgesel uçuş frekanslarının arttırılması ve yeni uçuş noktaları eklenmesi yönünde verimli bir toplantı yapılarak Havalimanımızın bölge ve ülke turizmi için önemi vurgulanmıştır. Kapadokya için uğraşmaya ve çalışmaya devam" dedi.