Nevşehir İHH insani yardım derneği Ramazan dolayısıyla çalışma sistemi olarak yerinde tespit ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşma konusundaki titiz çalışmaları Nevsehir halkın dan tam puan alıyor.

Ramazan öncesi yogun çalışmalara başlayan İHH insani yardım derneği Nevsehir teşkilatı gerek Nevşehir merkez, ve ilçelerinde gerek köy kasaba ve mahallerde yaptığı çalışmalar dua olarak geri dönüyor..  

İşte İHH Nevşehir Dernek Başkanı Baki Öncel'in İHH  ve Ramazan çalışmaları hakkında yaptığı açıklamaları;

2017 Ramazan çalışmaları çerçevesinde Balkanlar da yerinde tespit ve mazluma uzanan bir el olarak " iyilik herzaman her yerde " diyen İHH insani yardım derneği Nevsehir gönüllülerinden ve Nar kasabası İHH insani yardım derneği sorumlusu Yaşar beyden sonra Afrika için görevlendirilen Acıgöl İHH insani yardım derneği sorumlusu Adem Biçer beyin Ruanda çalışmasıyla Kapadokyadan Ruandaya bir gönül köprüsü oluşturuldu..  İHH insani yardım derneği yetkilileri çalışmalar hız kesmeden devam ediyor " iyilik herzaman her yerde" diyor..

Nevsehir İHH insani yardım derneği görevlisi olarak Ruanda'ya giden Adem Biçer'in Ruanda izlenimleri....

Nevsehir İHH insani yardım derneği görevlisi olarak Ruanda'ya giden Adem Biçer beyin programında elçilik ziyareti, parlamento ziyareti, müftülük ziyareti Nyamagabe bölgesi yardım dağıtımı, Nyamashske bölgesi yardım dagıtımı, İHH insani yardım derneğinin yaptığı bir cami ziyareti, Başkentte Prof Dr. Necmettin Erbakan camii temel atma töreni, yetim aile ziyaretleri ve bölgede Müslüman kardeşler le iftar programı...vs çalışmalarında bulundu...