NevşehirGülbahçe önünde kurulan çadırda kurulan fotoğraf sergisi ve yardım standının açılışında konuşan İHH Nevşehir Temsilcisi Baki Öncel, İHH İnsani Yardım Vakfı olarak insanların zihinlerinde ve kalplerinde yetim ve savunmasız çocuklara ilişkin bir duyarlılık oluşturmak amacıyla çeşitli organizasyonlar düzenlediklerini söyledi.

İHH Nevşehir Temsilcisi Baki Öncel de, yetimlerin fotoğraflarından oluşan bir sergi açtıklarını, bir gün açık kalan sergiyi çok sayıda Nevşehirlinin ziyaret ettiğini belirterek, “fotoğraf sergisinde duygularını gizleyemeyenlere  şahit olduk. Birçok ziyaretçi sergilediğimiz fotoğraflardan fotoğraf çekerek ayrıldı.

Bu arada İlimiz Nevşehir de bulunan yetimlerimizle ilgili çalışmalarımızda ve diğer faaliyetlerde aktif gönüllü olarak görev almak isteyen hanım kardeşlerimiz  İHH Nevşehir ofisimizde İHH Hanımlar Komisyonu Başkanımız Sedef Öğütken ile temasa geçebilir dedi. 

Öncel, Yetim çalışmalarımızda ve diğer hayır çalışmalarımızda Nevşehir halkına verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi.

Konuşmaların ardından, fotoğraf sergisi ve yardım standının açılışı gerçekleştirildi.