Gelir Müdür Vekili Muhsin Özkan, Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Kemal Uygun,Milli Emlak Müdürü Ahmet Kurşun, Muhasebe Müdürü Harun Çelik, Muhakemet Müdür Vekili Nurdan Çüçen ve Personel Müdür Vekili Ayhan Mert’in de hazır bulunduğu  ziyarette, İl Defterdarı  Orhan Taş, Belediye Başkanı  Ünver’e çiçek takdiminde bulundu .
Vergi  bilincinin toplumun tüm kesimleri tarafından algılanması ve vergi ödemelerinin eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesini  yaygın hale getirilmesini  amaçlayan Vergi Haftası’nın bu yıl 29. sunun düzenlendiğini  söyleyen  İl Defterdarı Orhan Taş, verginin toplumsal kalkınma ve büyüme başta olmak üzere her alanda sağlanacak gelişmedeki rolünün tüm kesimlere benimsetilmesi için azami gayret gösterdiklerini söyledi. Taş, vergi konusunda  son yıllarda toplumda önemli bir bilincin oluştuğu Nevşehir’de, küçük yaşlardan itibaren vergi bilincinin geliştirilmesi için okullarda, Vergi Haftası kutlamaları kapsamında bir   dizi etkinliklerin düzenlendiğini belirtti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de 29. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Ünver, verginin Türkiye’nin hedeflediği büyüme kriterlerine ulaşma yönünde vazgeçilmez bir değer olduğunun tüm toplum genelinde yaygın bir düşünce olarak  ele alınması gerektiğine inandığını kaydetti.