Kayıp olayına ilişkin olarak arama çalışmaları Nevşehir Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla başlatılarak Bağ evinde Emniyet müdürlüğü tarafından  Kazı çalışmaları ,Jandarma ekiplerince köpekli arama timleri ile havadan arama çalışmaları yürütülüyor.

Nevşehir il Emniyet Müdürlüğü Avanos ilçe emniyet müdürlüğü yetkilileri bugün saat:10:00 civarında bağevinin bulunduğu bölgede araştırma başlattı.

Havadan baraj ve gölette arama yapılıyor.

6 aydır kayıp olarak aranan Tunç Boztepe ve Selda Grosle için Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Avanos'ta bağevlerinin bulunduğu bölgede araştırma başlattı. 

Bağ evinin giriş tavan kısmında kan izleri bulundu... Bu izler Selda ve Tunç'a mı ait ?

Kayıp çalışmasında bir gizli tanık Selda ve Tunç ile Niyazi nin birlikte olduğunu söyledi. Niyazi program anında sinirlenerek stüdyo dışına çıktı.Daha sonra Niyazi tekrara programa katıldı.

Bağ evinin tabanı kırılıyor. Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

AVANOS EMNİYETİ VE NEVŞEHİR EMNİYETİ BAĞ EVİNDE KAZILAR YAPIYOR                                 

Perşembe, 21 Şubat 2013

ATV Ekranlarında Müge Anlı Tatlı Sert programında 42 yaşındaki Tunç Boztepe ve İş ortağı Sevda Grössle ile ilgili yaptığı proğramlar sonucu Avanos ve Nevşehir Emniyeti  Bağ evinde yaptığı araştırmlar sonucu kan izine rastladılar Avanos ve Nevşehir Emniyetine bağlı ekipler 21 Şubat 2013  Perşembe günü Avanos Köy bağında bulunan Bağ evinde   yaptıkları çalışma sonucu kan izine rastlandığı  öğrenildi. Olayla ilgili Araştırmalar Havadanda yapılıyor.  Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Helikopterde  Havadan Bayramhacı  Baraj  havzasında Dedektörlü incelemelerde bulunduğu öğrenildi.

Gelişmeler FİB Haber'de...