Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve eşi  3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret etti. 

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Nevşehir Şube Başkanı Erol MUTLU, Emniyet Müdürü Artunay'a dernek çalışmaları,faaliyetleri hakkında bilgiler verdi ve ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Artunay ise; “Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, toplum olarak en önemli görevlerimiz arasında yer almaktadır. Engelli vatandaşlarımızın gerek iş gerekse sosyal yaşamlarını hak ettikleri seviyede sürdürme konusunda halkımızda da ciddi bir bilinç oluşmuştur. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumumuzu güçlendirecektir. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürülüğü olarak engelli vatandaşlarımızın sorunları ile yakından ilgileniyoruz ve onlar için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız.” derken,Görbir yöneticilerinin de engelliler adına yaptıkları faaliyetlerin takdir ve beğeni topladığını dile getirerek teşekkür etti.