İlimiz Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir İl Özel İdaresince kurulan Sıcak Asfalt Plent üretim Tesislerinde incelemelerde bulundu.
Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından projelendirilen ve Nevşehir İli Sulusaray Kasabası İl Özel İdaresi Sıcak Asfalt Plent yerleşkesine tesis edilen 240 Ton Üretim Kapasiteli Batch Tipi Sıcak Asfalt Plent üretim tesislerindeki incelemelerde Vali Aktaş’a İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün eşlik etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Benli’den yeni kurulan ve yakın bir tarihte faaliyete geçecek Sıcak Asfalt Plent Tesisi hakkında bilgiler aldı.
Üretimin olduğu yerde istihdamın olduğuna da dikkat çeken Vali Aktaş, artık bundan böyle Nevşehir İl Özel İdaresi kendi tesislerinde Sıcak Asfaltını üreteceğini bu sayede hem ülke ekonomisine katkı sağlayacağını hem de kaliteli Sıcak Asfalt üretimi ile Nevşehir’e hizmet edeceğini ifade ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu, emeği geçenlere teşekkür etti.